Podcast-sarjan 7. jaksossa on vieraana Jaakko Halmetoja!
Jaakko pitää montaa hattua. Hän on muun muassa ravintoasiantuntija, sarjayrittäjä, luennoitsija, konsultoija, biohakkeri ja paljon paljon muuta. Olen tuntenut Jaakon reilut 10 vuotta ja mielenkiinnolla seurannut hänen tekemisiään ja urakehitystään vuosien varrella. Tiukan tietotaidon lisäksi hän on varmastikin positiivisin ja mukavin ihminen, jonka tunnen – ja tämä ei ole yhtään liioittelua. Toisin kuin tähänastiset podcastit, jakso tallennettiin livenä, joka välittyy toivon mukaan ehkä tavallista parempana dynamiikkana.
Keskustelu pyörää pääasiassa ravinnon ympärillä koska Jaakolla on sillä puolen osaamista ja tietämystä, jota ei monelta löydy. Aihepiireinä oli muun muassa:
- Jaakon tausta lyhyesti.
- Ravinnon laatu. Mitä laatu tarkoittaa ravinnon suhteen?
- Urheilijan ravitsemus. Eroaako tavallisen tallaajan ravitsemuksesta?
- ”Jos se sopii makroihisi” -lähestymistapa. Jättääkö se jotakin huomiotta?
- Ruoansulatusjärjestelmä ja bakteerikanta.
- Suojaravinteet, mineraalit, kivennäisaineet. Missä on yleisiä puutoksia, jos niitä on?
- Lisäravinteet.
- Kasvipohjainen ravitsemus urheilijalle. Onko mahdollista toteuttaa ilman kompromisseja ja mitkä ovat tavalliset sudenkuopat?
- Hyönteiset proteiininlähteenä – millainen tulevaisuus on tällä saralla?
- Biohakkerointi – mitä se on?
Lisää tietoa Jaakosta ja hänen tekemisistään löytyy muun muassa täältä:
IG: @jaakkohalmetoja
biohakkerit.fi – Uutuuskirja ulkoa nyt! (Tai ainakin hyvin pian…)
Vastaa