Anette Palssa on laillistettu ravitsemusterapeutti, jolla on yli 15 vuoden kokemus asiakastyöstä ja kouluttamisesta. Ravitsemustiedon lisäksi hän on opiskellut kattavasti psykologiaa ja käyttäytymistieteitä, minkä ansiosta Anettella on vahva erityisosaamisen syömisen psykologian puolella. Samalla hän kuitenkin painottaa, että kaikkien menettelyjen tulee perustua mahdollisimman hyvin tutkittuun tietoon.
Tunnin mittaisella haastattelutuokiolla tuli kasoittain hyvää asiaa. Aihepiirejä ovat muun muassa:
-Anetten tausta ja koulutus
-Syömisen psykologia – mitä se tarkoittaa ja miten kauan sitä on tutkittu?
-Syömiskäyttäytyminen ja syömisen psykologian vaikutukset
-Mitä väestöryhmiä syömisen psykologia koskee erityisesti? Vai ovatko vaikutukset samanlaisia kaikilla?
-Keinoja psykologisten tekijöiden tunnistamiseen omalla kohdalla.
-Mistä tietää, jos omaa syömisen psykologiaa olisi hyödyllistä työstää?
-Esimerkkejä syömisen psykologiassa käytettävistä työkaluista.
-Ravitsemustieto ja sen jakaminen – miksi ihmiset toimivat edelleen parempaa tietoa vastaan?
-Säästöliekki-ilmiö. Onko se todellinen ja mitä siitä tiedetään?
-Sekä paljon muuta!
Anetten tietotaito, kokemus ja tietotaito välittyvät hyvin haastattelun myötä. Anetten tavoittaa hänen kotisivuiltaan osoitteesta anettepalssa.fi ja tulevasta PT-Akatemian Nutrition Coach -koulutusohjelmasta.
Vastaa